3 functies die voor leerkrachten het proberen waard zijn

Kitty

Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om goede online hulpmiddelen te vinden die passen bij jouw lessen. Om je daarbij te helpen, lichten wij 3 functies op WRTS uit waar wij van denken dat jij er wat aan hebt.

1. WRTS Live

Met WRTS Live kan jij met kickstart jouw les mee beginnen. Door deze game te spelen laat je je leerlingen interactief meespelen een quiz of een woordenlijst. Deze functie is voor ieder vak geschikt, of je nou Scheikunde geeft of Geschiedenis. Je leerlingen kunnen de QR-code scannen om mee te doen of door de deelname code te scannen via wrts.be/live.

2. Quizzen

Zoek je een leuke manier van huiswerk maken voor je leerlingen? Door een quiz te maken van de lesstof maak je leren voor je leerlingen leuk! Je kan ook direct de resultaten. Zo zie je hoe goed je leerlingen de stof al beheersen, en welke nog meer hulp nodig hebben.

3. Woordenlijsten

Voor alle vakken op school is woorden en begrippen leren van belang. Op WRTS kunnen jouw leerlingen gemakkelijk woorden leren met de woorden-en begrippenlijsten uit bekende lesmethodes. Van Plantyn tot Averbode, het is er allemaal. Er is daarbij ook een variatie aan overhoormethodes die je leerlingen kunnen proberen.

Er is nog veel meer!

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om jouw lessen leuker en makkelijker te maken. Je kan namelijk ook groepen aanmaken voor je klas(sen). mappen maken en huiswerk klaarzetten. Waar wacht je nog op? Probeer WRTS!

WRTS registreren

WRTS is het beste oefenplatform van Nederland. Oefen razendsnel je woordjes!