Image

Franse woordenschat leren

Op WRTS.be staan de woordenlijsten uit school- en leerboeken klaar. Zo leer je snel en efficiënt nieuwe Franse woorden. Zoek naar de woordenlijsten uit het schoolboek dat jij gebruikt, of maak je eigen woordenlijst aan.

Wat je ook kiest: je kan snel aan de slag et voilà … Je Frans wordt formidable!


Geschikt voor alle niveaus

Basisonderwijs, secundair onderwijs en hoger onderwijs. En natuurlijk voor volwassenenonderwijs en zelfstudie.

Zo helpt WRTS.be je met Franse woordenschat

Image 1

Gemakkelijk thuis te gebruiken

Kies 1 van de vele mogelijkheden om je Franse woordenschat thuis te overhoren.

Image 1

De juiste Franse woordenlijsten

Je vindt en gebruikt snel de Franse woordenlijsten uit school- en leerboeken.

Image 1

Leren zónder afleiding

Concentreer je volledig op de Franse woordenlijsten, zonder storende banners of advertenties.

Ontdek de meest gebruikte leermethodes voor Frans

Branché

Branché is een complete reeks, van leerjaar 1 tot en met 6, voor ASO en TSO. Het is een betrouwbare, gedegen en vooral leuke lesmethode die perfect aansluit bij de belevingswereld van uw leerlingen.

Quartier Français

Quartier français is een leermethode Frans voor leerlingen van alle jaren van het secundair onderwijs. Het is een totaalmethode waarbij leerlingen op inductieve wijze kennis maken met de Franse taal en cultuur.

7 à Dire

7 à dire is een complete reeks Frans, van leerjaar 1 tot en met 6, voor de A-stroom & het aso. Het is een verfrissend concept volgens helder gestructureerde leertrajecten die per graad op elkaar voortbouwen. Elk leertraject bevat de woordenschat, grammatica en vaardigheidstraining die de leerling nodig heeft om de taaltaak op het einde van het traject te realiseren.

Mistral

Mistral is een leermethode Frans voor leerlingen van de eerste, tweede en derde graad. Via échte taalsituaties en in jouw tempo krijg je de kennis en vaardigheden om je vlot uit te drukken in het Frans.

Quartier Étoile

Het doel van Quartier Etoile? De kinderen in de 2de en 3de graad van het basisonderwijs op een leuke manier laten kennismaken met het Frans. Bij deze leermethode staan 5 vaardigheden centraal: luisteren, lezen, spreken, mondelinge interactie en schrijven.

Éventail

Éventail-junior en Éventail-junior Bien sûr! vormen samen een leermethode om het Frans onder de knie te krijgen. Speciaal voor kinderen in het basisonderwijs. Typisch voor deze leermethode zijn de sterke structuur, grondige didactische opbouw, en veel aandacht voor lezen, luisteren en schrijven.

VocACTION

VocACTION is een naslag- en oefenboek waarmee je jouw Franse woordenschat oefent. Speciaal voor leerlingen in de tweede graad aso en tso en de derde graad tso. Met VocACTION leer en herhaal je op een efficiënte manier de Franse woordjes. Dit boek kun je perfect gebruiken als aanvulling op andere leer- en studieboeken Frans. Zo krijg je de taal nóg sneller onder de knie.

Staat jouw boek er niet tussen?

Laat het ons weten via het contactformulier. Wij zullen er alles aan doen om ook jouw boek op WRTS.be te zetten.

Maak nu je compte gratuit aan

Over de Franse taal

Wie in België woont, moet simpelweg kunnen meepraten in het Frans. Anders ben je in het zuiden van het land – en eigenlijk ook in Brussel – hopeloos verloren. Met WRTS.be leer je de taal van a tot z: je begint met het Franse alfabet en de cijfers. Daarna ga je aan de slag met zelfstandige naamwoorden en werkwoorden. Later komt ook de uitspraak erbij. Kortom: WRTS.be is er voor beginners en gevorderden.

Trouwens: wist je dat Frans de ideale basis is om later Spaans of Italiaans te leren?