Je kind maakt een vliegende start met WRTS dit schooljaar!

Kitty

De zomervakantie is helaas voorbij. Wat betekent dat de tijd voor school weer is aangebroken! Door WRTS te gebruiken kan je kind een vliegende start maken dit schooljaar! Hoe zou dit kunnen? Hier zijn 4 manieren hoe WRTS jouw kind kan helpen.

1. Een variatie aan overhoormethodes

Een van de meest effectieve leermethodes om lesstof te verwerken in om te overhoren. Je kind kan WRTS gebruiken om zichzelf te overhoren, met zeven verschillende overhoor opties. Op deze manier kan je kind zelf een goede methode vinden die bij hem/haar past!

2. Test de voorkennis met quizzen

Vind je kind leren saai? Met de Quiz functie op WRTS kan je kind leuk en leerzaam de lesstof opnemen. Er staan al talloze quizzen op het platform die andere leerlingen of leraren hebben gemaakt, maar je kind kan er zelf ook een maken. Het voordeel van online overhoren, is dat je kind net zo lang door kan gaan, totdat hij/zij alles beheerst.

3. Woordjes stampen

Loopt jouw kind altijd vast bij het leren van talen? Op WRTS kan je kind makkelijk en gratis woordjes leren! Er staan woordenlijsten uit bekende lesmethodes klaar voor je kind om aan te beginnen. Door een boek op te zoeken die je kind gebruikt zie je alle lijsten die al beschikbaar zijn. Zo scheelt dat jouw kind veel typewerk!

En nog veel meer!

Op WRTS vindt jouw kind nog veel meer manieren voor het voorbereiden op het nieuwe schooljaar!

WRTS registreren

WRTS is het beste oefenplatform van Nederland. Oefen razendsnel je woordjes!