Image

Latijnse woordenschat leren


Op WRTS.be vind je de woordenlijsten uit je schoolboeken Latijn. Zo leer je snel en efficiënt nieuwe woorden van de oude talen. Zoek je leerboek op WRTS.be of maak zelf woordenlijsten aan en ga meteen aan de slag.

Zo helpt WRTS.be je met Latijnse woordenschat

Image 1

Gemakkelijk thuis te gebruiken

Kies 1 van de vele mogelijkheden om je Latijnse woordenschat thuis te overhoren.

Image 1

De juiste Latijnse woordenlijsten

Je vindt en gebruikt snel de Latijnse woordenlijsten uit je school- en leerboeken.

Image 1

Leren zónder afleiding

Concentreer je volledig op je woordenlijsten, zonder storende banners of advertenties

Pegasus

Pegasus is een leermethode Latijn met uitdagende werkvormen. Je krijgt de taal van het oude Rome onder de knie en verdiept tegelijk je kennis over de oudheid.

Lectuur is een belangrijke pijler van de Pegasus-leermethode. Door klassieke teksten te lezen en te bestuderen leer je de woordenschat en grammatica die je nodig hebt voor echt tekstbegrip. Geïntegreerde opdrachten helpen je daarbij. Die Latijnse teksten vind je ook online. Wil je meer weten over het aangesneden onderwerp? Dan kun je doorklikken naar interessante video’s en foto’s.

Natuurlijk is er ook aandacht voor remediëring: want iedereen heeft een unieke manier om te leren en misschien is een helpende hand meer dan welkom.

Staat jouw boek er niet tussen?

Laat het ons weten via het contactformulier. Wij zullen er alles aan doen om ook jouw boek op WRTS.be te zetten.

Bestel het pakket dat bij je past

Nu tot en met 9 december met 25%korting

Meer over het Latijn

Vind jij die klassieke teksten van dichters, redenaars en filosofen uit de oudheid ook zo boeiend? Dan is het Latijn dé taal voor jou. Bovendien stimuleren die oude talen je formulering, overtuigingskracht en analytische vaardigheden.

Heb je geen talenknobbel? Ook dan kun je Latijn studeren. Zorg er wel voor dat je je huiswerk goed bijhoudt en dat je goed oplet tijdens de lessen. Woordjes leren en blijven oefenen is de boodschap. WRTS.be helpt je daarbij.