Image

Over WRTS

WRTS is het online leerplatform dat jou helpt sneller en makkelijker woordjes en begrippen te leren. Je kunt WRTS altijd en overal gebruiken.

Vind snel de juiste lijsten van jouw studieboeken en oefen de woordjes met de verschillende oefen- en overhooropties.


Image 1

Dezelfde woordenlijsten als in de
schoolboeken

Op WRTS.be vind je de woordenlijsten uit schoolboeken van aso, tso, bso en kso richtingen. Of je maakt eenvoudig zelf een eigen woordenlijsten aan.

Image 1

Test jezelf

Er zijn verschillende opties om jezelf te overhoren. Zo weet je of je de woordjes goed ingestudeerd hebt.

Image 1

Leer zonder afleiding

Oefen de woordjes zonder storende reclame of andere banners. Dat maakt het veel gemakkelijker om je te concentreren.

Missie

Ieder kind heeft onderwijs nodig. Om de lesstof te leren moeten kinderen huiswerk maken. Dit is voor leerlingen vaak niet hun favoriete bezigheid. Wij geloven erin dat de tijd na school ook belangrijk is om je te ontwikkelen op bijvoorbeeld sportief, muzikaal en sociaal vlak. En om te ontspannen. WRTS biedt aan iedere leerling de mogelijkheid hun huiswerk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen. Hierdoor heeft iedere leerling de tijd om zich verder te ontwikkelen.

Ontstaan WRTS

In 2005 was WRTS het eerste platform in Nederland waarmee je op een snelle en makkelijke manier online woordjes kon leren. En nog steeds geven duizenden leerlingen en docenten dagelijks de voorkeur aan WRTS als platform dat helpt bij het leren.