Image

Quizzen

Vind je leren saai? Leer op een leuke manier met een quiz! Op WRTS kan je een quiz maken van je les materiaal. Zo kan je checken of je de lesstof al beheerst, of dat je nog even moet oefenen. Je kan voor alle vakken een quiz maken en beschikbaar maken voor iedereen.

Maak leren leuk

Met een quiz kan je afwisselen met open vragen, meerkeuzevragen, in gedachten, dictee en legen plekken invullen om te toetsen wat je het beste kan. Dit maakt het leren een uitdaging. Je kan de quiz zo vaak spelen als je wil. Net zolang tot je een voldoende scoort!

Leren tijdens het quizzen

Als je een quiz aan het maken bent, leer je al tijdens het schrijven ervan! Terwijl je bezig bent met de lesstof in de quiz te verwerken, ben je al aan het leren zonder dat je het doorhebt.

Bekijk direct je resultaten

Nadat je de quiz hebt gemaakt kan je direct je resultaten zien. Zo zie je meteen of je de lesstof al beheerst, of dat je dat je de quiz opnieuw moet doen. De resultaten laten zien met welke vraagtypen je nog moeite hebt en in welke vragen je een ster bent.

Maak je eigen quiz of oefen die van je vrienden

Je kan zelf een quiz maken, maar je kan ook de quizzen maken die je vrienden of je leraar hebben gemaakt. De kans is groot dat er voor elk vak en over elk onderwerp een quiz bestaat!

Maak een quiz vandaag!

WRTS register

WRTS is het beste oefenplatform van Nederland. Oefen razendsnel je woordjes!