Image

Alle voordelen van WRTS op een rij

Je leert nieuwe woorden in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Latijn, Grieks en Nederlands. En je toetst je kennis op verschillende manieren.


Woordenlijsten uit de leer- en schoolboeken

Leer je nieuwe woorden in een vreemde taal? Dan wil je er zeker van zijn dat de lijstjes die je leert volledig zijn. En dat er geen typfouten in staan. De gebruikers van WRTS.be hebben ervoor gezorgd dat je volledige en foutloze lijsten krijgt. Je gaat direct aan de slag door je school en leerjaar in te vullen.

Test jezelf!

Het is belangrijk dat je uitgebreid test of je de nieuwe woorden goed hebt geleerd. Daarvoor vind je op WRTS.be verschillende mogelijkheden. Je kiest tussen spellingsoefeningen of een dictee.

Ook jezelf overhoren is een goed idee. Je begint met een gemakkelijk niveau en kiest daarna voor de moeilijkere toetsen. Zo weet je zeker dat je de woorden echt kent!

Zonder storende reclame

Je gebruikt WRTS.be zonder storende reclamebanners. Zo leer je in een veilige omgeving zónder afleiding.

Altijd en overal beschikbaar

Je oefent je woorden waar en wanneer jij dat wilt. Je gebruikt WRTS.be op je telefoon, tablet en computer.

De voordelen van WRTS Plus

Naast de gratis versie van WRTS.be kun je kiezen voor het WRTS Plus-pakket. Die betaalde versie heeft een paar extra voordelen:

Extra testmethodes

WRTS Plus geef je extra testmethodes, zoals de meerkeuzevragen. Dan kies je het juiste antwoord uit 4 mogelijkheden.

Lijsten splitsen of samenvoegen

Wil je maximaal 20 woorden per keer inoefenen? Of wil je meer dan 1 lijst tegelijk studeren? Met WRTS Plus maak je zelf je lijsten: zo lang of kort als je zelf wilt.

Foute antwoorden toch goed rekenen

Misschien maak je weleens per ongeluk een typfout, terwijl je toch goed weet hoe je dat woord moet schrijven. Met WRTS Plus kun je die foutjes als goed aanrekenen.

Bestel het pakket dat bij je past

Nu tot en met 9 december met 25%korting

WRTS.be

WRTS is de beste woordentrainer van België. Oefen woordjes eenvoudig en snel met WRTS.