Image

Woordjes stampen met WRTS

Met het overhoorplatform WRTS leer je gratis én op een leuke manier woordjes voor Engels, Frans, Duits en andere talen. Maak zelf een woordenlijst aan of maak gebruik van onze officiële woordenlijsten.

Beter leren met “Leren”

Met de leermethode “Leren”, oefen je woorden stap voor stap aan de hand van verschillende soorten vraagtypen. Hoe beter je een woord beheerst, hoe lastiger het vraagtype wordt. Als je het woord kent halen we het uit de oefening, tot dat je alle woorden goed hebt. Doordat je opbouwend leert, blijft de oefenstof langer hangen.

Verschillende leermethodes

Met de verschillende leermethodes kun je oneindig veel woordjes en begrippen oefenen.
Test jezelf op spelling, maak een dictee, oefen met hints of ga voor de echte toets waarbij je zelf precies de goede antwoorden moet invoeren.
Daarnaast hebben we ook meerkeuze en flashcards waarbij je zelf aangeeft of je het goede antwoord had bedacht.

Maak je eigen lijst of oefen met die van je vrienden

Naast het oefenen van de officiële woorden- en begrippenlijsten kun je ook zelf een lijst aanmaken. Of maak gebruik van de lijsten van je vrienden of je leraar.

Extra overhooropties en instellingen

Voor meer uitgebreide overhoormethodes, zoals meerkeuze en in gedachten overhoren, biedt WRTS ook het betaalde Plus pakket. Daarmee krijg je ook toegang tot de speciale grammaticalijsten. Wedden dat je straks een goed cijfer haalt?

Leuk woordjes leren op WRTS

WRTS register

WRTS is het beste oefenplatform van Nederland. Oefen razendsnel je woordjes!